Nehezen indult, de két pont lett belőle

Újabb siker, ezúttal a DVSC SCHAEFFLER U19 ellen nyertünk két góllal.

A hazai csapat kapta el jobban a rajtot, a negyedik percben Panyi Krisztina góljával 4-1-re vezettek. Szerencsére a mieink is hamar összekapták magukat, és Ferenczy Petra második gólja már az egyenlítést jelentette számunkra. Sajnos ez nem tartott sokáig, hiszen a túloldalon Makó Zoé volt eredményes. Ekkor avatkoztak bele a Győrffyk, hiszen előbb Rutka-Győrffy Alexandra üreskapus góljával 6-6-ra egalizáltunk, majd Győrffy Réka szélső góljával egy volt a javunkra. Ugyan 7-7-nél ismét egyenlő volt, de egy 3-0-s szériának köszönhetően sikerült ellépnünk. A 27. percben Takács Eszter büntetőjével már négy volt a javunkra, amiből hármat tudtunk megtartani a szünetre.

A térfélcserét követően a támadásban akadtak problémáink, döcögősen ment a játék, de a piros-fehérek sem tudták bevenni a kapunkat. Hét perc játék után Nagy Attila elégelte meg a támadójátékban látottakat és időt kért. A rövid szusszanás jót tett a lányoknak, hiszen rögtön után Márczy Tekla vette be a hazai kaput. A 49. percben ötre növeltük az előnyt, ami elegendőnek bizonyult már a legvégéig, ugyanis 23-21-re nyertünk.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 16. forduló

  1. január 26. csütörtök, 15:30, Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok, 101 néző.

DVSC SCHAEFFLER U19–Szent István SE 21-23 (10-13)

Játékvezetők: Ignéczi I., Pánczél-Héjjas T.

DVSC SCHAEFFLER U19: Torda ‒ Rácz, Kelemen 1, Kostyó 1, Panyi 3, Csenyánszky 4 (3), Makó 2. Csere: Reszegi 1 (kapus), Kiss 3, Lakatos 4, Bacenková 1, Bákonyi 1.

Vezetőedző: Kudor Kitti

SZISE: Rutka-Győrffy 1 ‒ Horváth 1, Aron 2, Ferenczy 2, Zsákovics, Sziráki 1, Győrffy 2. Csere: Halápi (kapus), Sörös, Szalai, Márczy 5, Dancsó, Francsics, Takács 7 (2), Landi 1, Soós 1.

Vezetőedző: Nagy Attila

Hétméteresek: 5/3, illetve 3/2.

Kiállítások: 6 perc, illetve 8 perc.

Nagy Attila: ‒ Nehéz volt, nagyot küzdöttünk, extra kapusteljesítmény volt, mindenki pályára tudott lépni, aminek nagyon örülök. Jó volt újra a családommal és barátaimmal találkozni. Gratulálok a lányaimnak!

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)