Újabb sikeres hét áll utánpótláscsapataink mögött

Az U17 és az U19 is győzött hazai pályán a Csepelt DSE-t fogadva.

A megszokottól eltérőn, most az ifik kezdték meg a két pontért való harcot a keddi összecsapáson. A legelejétől fogva a kezünkben tartottuk a találkozó irányítását, és szépen növeltük az előnyünket. A 14. percben Kun-Szabó Viktória góljával először léptünk meg hárommal, Kosaras Júlia találatával 12-8-nál négyre növeltünk. A félidő utolsó öt percében sikerült még nagyobb előnnyel belemenni a szünetbe, hiszen 21-15-ös vezetéssel várhattuk a folytatást.

A térfélcserét követően az ellenfél kapujában bevételéből nem volt hiány, amelynek köszönhetően Zsákovics Sára gólja már a közte tízet jelentette számunkra. A hátralévő húsz percben sem engedtünk ki, magabiztosan tartottuk az előnyt, sőt az utolsó találatunk, melyet Ari Zsófia szerzett tizenegygólos különbségre állította be a végeredményt.

LU19 I. osztály, nyugat, 14. forduló

SZISE–Csepel DSE 39-28 (21-15)

Jónás Judit: ‒ A mai mérkőzésen a jó védekezés megalapozta a sikeres támadásokat. Mind elől, mind hátul nagyon szépen dolgoztak a lányok. Gratulálok nekik!

A serdülők meccsén nem kellett tördelnünk a kezünket az izgalomtól, hiszen a 17. percben, amikor Décsei Krisztina büntetőt értékesített, már öttel vezettünk. A félidő vége előtt 15-5 állt az eredményjelzőn javunkra, amihez nagyban hozzájárult Kiliti Virág fantasztikus teljesítménye a kapuban. A tízgólos vezetést eggyel meg is tudtuk toldani a szünet előtt, hiszen 18-7-nél fordultunk a második etapra.

A folytatásban tovább növeltük a két fél közötti differencit. Milesz Hanna találatával már 25-10-es fórt jegyezhettünk. Igazi örömkézilabdát mutathattak be a lányok hazai pályán, ami 33-16-os végeredménnyel zárult.

LU17 I. osztály, nyugat, 14. forduló

SZISE‒Csepel DSE 33-16 (18-7)

Jónás Judit: ‒ Gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Örülök, hogy minden játékosnak lehetőséget tudtam adni a mai mérkőzésen.  Kiváló kapus teljesítmény és nagy tempó jellemezte a mérkőzést.  Örülök, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobban játszunk.  Dolgozunk tovább!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)