Újabb nagy túra vár a felnőttekre, ezúttal Debrecen az úticél

A PEAC elleni győzelemmel, mely a bajnokság 15. fordulója is volt egyben, január 26-án azonnal kezdetét veszi a tavaszi szakasza, amely során a visszavágókra kerül sor. A mieink hazai környezetben kezdtek e DVSC SCHAEFFLER U19 ellen, így most ők látogatnak a piros-fehérek otthonába csütörtökön.

Ellenfelünk tizenegy pontot gyűjtött összesen a tizenöt fordulóból, öt győzelmük és egy döntetlenjük van. A sikereiket az Orosháza, Pécs, Kecskemét, Tempo KSE, Gárdony-Pázmánd csapata ellen szerezték, illetve az FTC lányai ellen pontosztozkodás történt. A szeptemberi összecsapáson mi örülhettünk a meccs végén, 31-28-as győzelmet arattunk. Ezen a találkozón már volt, hogy nyolc góllal megléptünk, de Kudor Kitti alakulata egy percig sem adta fel, igyekezett visszazárkózni, ami sikerült is nekik.

Ez a küzdőszellem biztosak lehetünk, hogy most csütörtökön is meglesz a fiatal csapatban, sokszor bizonyították már, hogy hazai környezetben nagyon megnehezítik az ellenfelek dolgát. Nem lesz ez másképp most sem, ám mindenképp a két pont reményében utazunk Debrecenbe. Nagy Attila is bízik a győzelemben.

‒ Hosszú utazás áll előttünk, bízom benne, hogy győzelemmel fogunk hazatérni Debrecenből. Fiatal, jó képességű csapat lesz az ellenfelünk, de mi is mindent meg fogunk tenni. Jó lesz újra egy kis hazai levegőt beszívni.

 

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 16. forduló

  1. január 26. csütörtök, 15:30, Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok

DVSC SCHAEFFLER U19–Szent István SE

Játékvezetők: Ignéczi I., Pánczél-Héjjas T.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)