Hatgólos siker Szigetszentmiklóson

Csütörtökön folytatódott a bajnoki pontvadászat, amely során a Szigetszentmiklós NKSE csapata várt ránk. Ellenfelünk az életben maradásért, vagyis az NBI/B-s tagság megőrzéséért harcol a hátralévő fordulókon, így nagyon motivált hazaiakkal állhattunk szemben.

A mieink közül többen is hiányoztak ezen az összecsapáson, Kazeem Amina és Osvai Fanni sem tudott a csapattal tartani, ám a kezdésünkön ez nem látszott, hiszen gyorsan két gólt szereztünk. Az előnyt tartani tudtuk, pedig nagy nyomás alatt tartottak minket a hazaiak, a 18. percben 9-9-et mutatott az eredményjelző. Négy perc alatt viszont sokat változott a helyzet, hiszen Perák Csenge góljával már 12-9-nek örülhettünk. A szünetre pedig ezt a fórt is növelni tudtuk, 16-12-es vezetésről várhattuk a folytatást.

A második játékrészben sem szakadt meg a dominanciánk, mindössze nyolc perc kellett ahhoz, hogy hattal lépjünk el. A 45. percben négyre zárkóztak a szigetszentmiklósiak, de Lepsényi Sándor időkérése rendezte sorainkat, és újra hat volt a különbség javunkra. A legvégére is megmaradt ez a differencia, 32-26-ra nyertük a találkozót.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 24. forduló

  1. április 11. csütörtök, 18:00, Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

Szigetszentmiklós NKSE‒SZISE-Bamba Marha 26-32 (12-16)

Játékvezetők: Marosi Z., Pap E.

Szigetszentmiklós NKSE: Németh ‒ Varga 3, Házi 4, Szép 3, Husti 2 (1), Csiki 3, Horváth 1. Csere: Deák (kapus), Fehér, Tóth, Gaschler 2, Márczy 2, Kiss 5, Tolnai 1.

Vezetőedző: Jakab László

SZISE-Bamba Marha: Rutka-Győrffy ‒ Szabó 4, Ugrai 4, Helm 3 (1), Hajdu 2, Pasqualetti 2, Buzsáki 5. Csere: Szabados (kapus), Giricz 1, Ádám, Szalai 1, Janicsák 2, Kerekes 1 (1), Nánási 1, Perák 6.

Vezetőedző: Lepsényi Sándor

Hétméteresek: 2/1, illetve 4/2.

Kiállítások: 8 perc, illetve 6 perc.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)