Hét meccs van hátra a bajnokságból

Előző héten nem volt meccs, de most már hétköznap pályára lép csapatunk, akik a Szigetszentmiklós NKSE vendégeként szerepelnek április 11-én 18:00 órától. Számunkra, és ellenfelünk számára is nagyon fontos két pontért zajlik majd a küzdelem, hiszen a szigetszentmiklósiaknak minden pont nagyon fontos annak érdekében, hogy minél inkább elkerüljék a tabella hátsó pozícióit.

Ellenfelünk jelenleg tizenhét szerzett ponttal a tizenkettedik helyen áll, előttük közvetlenül a debreceni fiatalok vannak ugyanezzel a pontszámmal, mögöttük pedig két ponttal lemaradva a Kispest NKK áll. Szoros a küzdelem veszélyzónában. Szerencsére a mieink huszonkét ponttal a nyolcadikok, ám nekünk is fontos ez a győzelem, hiszen célunk, hogy minél előkelőbb helyen zárjuk az idényt.

A novemberi összecsapáson hazai pályánkon húsz perc után öttel vezettünk már, ám a szünetre kettőre zárkóztak a vendégek. A második játékrészben viszont hétre is tudtuk növelni az előnyünket, és végül 35-29-re nyertünk. A szigetszentmiklósiak kerete erősödött az utóbbi időszakban, hiszen Esztergomból Csiki Renáta, tőlünk pedig Márczy Tekla csatlakozott hozzájuk, illetve a váci kettős játékengedéllyel játszók mindig nagy erősítést jelentenek számukra, amikor velük tartanak.

Kazeem Amina jó mérkőzésre számít, ahol dominálni fog a küzdőszellem, hiszen mindkét csapat számára értékes pontokért megy a harc csütörtökön.

‒ Izgalmas mérkőzésre számítok csütörtökön, hiszen ellenfelünk, a Szigetszentmiklós számára is fontos két pontért küzdünk meg. Mi mindent meg fogunk tenni egymásért és a győzelemért.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 24. forduló

  1. április 11. csütörtök, 18:00, Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

Szigetszentmiklós NKSE‒SZISE-Bamba Marha

Játékvezetők: Marosi Z., Pap E.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)