A listavezetőt fogadjuk

Húsvét hétvége sem telik el tétmérkőzés nélkül az NBI/B-s csapatunknál, hiszen a listavezető Szombathelyi KKA látogat Tökölre. Előző héten a második helyen álló Esztergomi Vitézek otthonában nem sikerült megnehezítenünk a hazaiak dolgát, tízgólos vereséget szenvedtünk. Ezen a hétvégén újabb erős ellenfél vár ránk, akikkel hajtós meccset szeretnének játszani a mieink.

Ellenfelünk hibátlan mérleggel, huszonkettő meccsből huszonkettő győzelemmel vezetik a tabellát magabiztos hatpontos előnnyel. A szombathelyiek egyértelmű célkitűzése volt a szezon elején, hogy újra NBI-es csapatuk legyen, jó úton járnak e felé, ám ha a tabellán mögöttük is állunk, nem feltartott kezekkel várjuk őket. Az október végi párharcon gólzáporos meccset játszottunk Szombathelyen, amelyet 48-35-re veszítettünk el. Ezúttal még jobban arra törekednénk, hogy felvegyük a versenyt vendégünkkel, amit beállósunk, Giricz Lilla is így tervez.

Giricz Lilla: ‒ Szombaton a tabella élén álló Szombathelyt fogadjuk hazai pályán. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen taktikailag erős, több rutinnal rendelkező csapattal nézünk szembe, de mindent megteszünk, hogy ne legyen egyszerű dolguk és hajtós, küzdős meccset játsszunk ellenük.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 23. forduló

  1. március 30. szombat, 16:00, Tököl, Városi Sportcsarnok

SZISE-Bamba Marha–Szombathelyi KKA

Játékvezetők: Matic D., Nádasdi Á.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)