Fontos győzelem a rangadón

Női NB I/B, 26. forduló:
Tempo KSE – SZISE-Bamba Marha 29-35 (14-18)
gólszerzőink: Helm 11, Szabó 10, Hajdú 3, Ugrai 3, Perák 2, Janicsák 2, Pasqualetti 2, Kazeem, Nánási

Női NB I/B-s csapatunk rangadót játszott a Tempo otthonában, hiszen a forduló előtt csupán két pont választotta el egymástól a két együttest a hetedik és nyolcadik helyen. A pályán azonban ez mit sem látszódott, az első perctől kezdve, végig vezettünk, az első félidő hajrájában már hat gól is volt a két csapat között. (10-16)

A szünetben négy volt az előnyünk, és a második játékrészben sem tudott ennél közelebb férkőzni a hazai csapat. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, és a 11 gólig jutó Helm Bogi, valamint a 10 gólt szerző Szabó Eszti vezérletével simán nyertünk, így négy pontra növeltük az előnyünket a Tempóval szemben, és egy pontra megközelítettük az egy mérkőzéssel többet játszott Orosházát. Jövő vasárnap a Debrecent fogadjuk Tökölön.

A vasárnapunk már nem sikerült ilyen jól, serdülő csapatunknak az NB II-ben nem igazán volt esélye a Nagyatád ellen, 31-21-re kaptunk ki, de ez az együttes még nagyon az út elején jár, a felnőtt mezőnyben pedig nem is feltétlenül az eredmény a fontos, hanem, hogy fejlődjenek fiataljaink.

Férfi csapatunk rangadót játszott, a második helyről várta a Squadra Buda elleni idegenbeli csatát, a 40. percig vezetett is a listavezető ellen, de a hajrát a hazaiak bírták jobban, és 34-26-ra nyertek. Mivel azonban a PLER-Budapest is kikapott, így maradtunk a második helyen a tabellán.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)