Esztergomba készülünk

Múlt héten az Orosházát fogadtuk hazai pályán, amely mérkőzésen nem sikerült megszereznünk a két pontot, 35-33-ra kikaptunk. A következő két hétben még az Orosházánál is jobb pozícióban álló ellenfeleink lesznek, hiszen előbb Esztergomba utazunk, majd a Szombathely ellen játszunk.

A nehéz sorozat első állomására szombaton 16:00 órától kerül sor Esztergomban, ahol a tabella második helyén álló csapat vár ránk. Ellenfelünk huszonegy meccsből tizennyolcat nyert meg, a listavezetőtől kaptak ki oda-vissza, illetve egyszer botlottak Debrecenben. Az Esztergom soraiban játszó kézilabdázókat nem kell bemutatni, hiszen több rutinos, NBI-et, sőt a válogatottat is megjárt kézilabdázójuk van. Másrészt tavaly még minket erősítő játékosok is fellelhetőek a keretben, Takács Eszter és Horváth Alexa személyében. Keretük az odavágó meccs óta pedig a Budaörstől érkező Mlinkó Zsófival erősödött.

Október 21-én csaptuk össze velük a bajnokság első szakaszában, amely mérkőzésen remekül tartottuk magunkat, jó összecsapás kerekedett a tököli találkozóból. Ezúttal is valami hasonlóra készülünk, sőt talán még valami ennél jobbra is, gőzerővel készülnek a lányok a szombatra, amit Ugrai Dalma is alátámasztott.

‒ Az Esztergom ‒ ahogy a tabella is mutatja ‒ az egyik legerősebb csapat a bajnokságban, lendületesek, taktikailag felkészültek, sok rutinos játékossal kiegészülve. Az első félévi egymás elleni meccs, illetve az Orosháza ellen elszenvedett vereség miatt nagyon motiváltan megyünk neki ennek a találkozónak, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy nyerjünk.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 22. forduló

  1. március 23. szombat, 16:00, Esztergom, Suzuki Aréna

Esztergomi Vitézek‒SZISE-Bamba Marha

Játékvezetők: Szedmák M., Tóth A.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)