Kikaptunk az Orosházától

A visszavágás reményében szálltunk szembe szombat este az Orosháza csapatával, és ez a lendület már az elején megmutatkozott, hiszen megszereztük a vezetést a kezdetekben. Tíz perc után viszont fordított az Orosháza, és 9-8-nál már mi voltunk hátrányban. Perceken át fej-fej mellett haladtak a csapatok a folytatásban, olykor mi, olykor ellenfelünk vezetett, de jelentősen leszakítani egyik fél sem tudta a másikat. A félidei hajrát azonban a vendégek oldották meg jobban, így 18-16-os hátrányba mehettünk szünetre.

A fordulást követően hárommal is ment már a vendégcsapat, de a 41. percben Ugrai Dalma góljával 23-22-re fordítottunk. Két percre rá kettővel vezettünk, de 25-25-nél utolért minket ellenfelünk, ráadásul Osvai Fanni a harmadik kétperces büntetését is megkapta, így rá a továbbiakban nem számíthattunk. Lendületet kapott az Orosháza, ezúttal ők léptek el két góllal, sőt az utolsó nyolc percre háromgólos hátránnyal mentünk bele. Nagyon kapaszkodtak a mieink, de a bravúros fordítás nem sikerült, 35-33-ra elveszítettük a mérkőzést.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 21. forduló

  1. március 16. szombat, 18:00, Tököl, Városi Sportcsarnok

SZISE-Bamba Marha–Zengő Alföld Orosházi KA 33-35 (16-18)

Játékvezetők: Gál L., Ludvig B.

SZISE-Bamba Marha: Rutka-Győrffy ‒ Szabó 5, Ugrai 2, Helm 15 (8), Osvai 1, Pasqualetti 3, Nánási 2. Csere: Győri, Csöndör (kapus), Ádám, Janicsák 1, Kerekes, Hajdu 2, Perák 2.

Vezetőedző: Lepsényi Sándor

Zengő Alföld Orosházi KA: Reszegi ‒ Rácz 4, Kenyeres 10, Ács 5, Leczkési, Vörös 3 (1), Ludvig 1. Csere: Bálint (kapus), Petri 1, Jáhn, Baráth 3, Korstyó 2, Zavaczki 6 (2).

Vezetőedző: Morva Zoltán

Hétméteresek: 9/8, illetve 4/3.

Kiállítások: 8 perc, illetve 12 perc.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)