Az Érd elleni visszavágó jön

Az FTC U19-es csapatánal való vendégeskedés nem jól ért számunkra véget. Úgy tűnt végig a kezünkben van az irányítás, hiszen vezettünk is a meccs egészén, ám a végjátékban fordított a hazai csapat és egy góllal megnyerte a mérkőzést. A legfájóbb dolgok egyike egy góllal kikapni, de ezen a héten újabb feladat vár ránk, az Érd érkezik Tökölre.

Ellenfelünk nagy harcban van továbbra is az NBI-es tagság megszerzéséért, így számukra minden pontvesztés döntő fontosságú lehet. Ugyan a tabellán elfoglalt pozíciók alapján a narancs-feketék számítanak a mérkőzés esélyeseinek, ám jól emlékezhetünk az őszi találkozóra, amelyen végig kiegyenlített csata folyt a felek között. Ezen a meccsen leginkább Kellermann Dóra okozta nekünk a fejtörést, akinek a vezérletével végül az érdiek nyertek 35-33-ra.

Ezúttal is hasonló nagy harcra késztetnénk a harmincpontos Érdet, akik az előző fordulóban igencsak megszenvedtek a Pécs ellen. Simics Judit keretében történtek változások mostanság, hiszen az MTK Budapesttől Török Lilly érkezett kettős játékengedéllyel, hiszen Sztankovics Réka után Kiss Zsófia is hosszabb kihagyást igénylő sérülést szenvedett.

Az összecsapásról ezúttal az Érdről érkező Kerekes Laura fejtette ki a gondolatait.

‒ Az őszi meccsből kiindulva nehéz találkozóra számítok. Természetesen felkészülünk minden eshetőségre, de a játékunk most is a kemény védekezésen és a gyors támadásokon alapszik majd. Mivel az előző mérkőzést nem mi nyertük, presztízsnek tekintjük a két pont megszerzését!

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 19. forduló

  1. február 24. szombat, 18:00, Tököl, Városi Sportcsarnok

SZISE-Bamba Marha–Érd

Játékvezetők: Hársfalvi Zs., Mórocz R.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)