Kicsúszott a kezünkből…

A visszavágás reményében látogatott csapatunk a Népligetbe, és ez az elején úgy tűnt, jó úton is halad, hiszen 13-10-es vezetésnél a hazaiak kényszerültek időkérésre a 14. percben. A folytatásban tartani tudtuk az előnyünket, sőt a 23. percben Ugrai Dalma góljával négy is volt közte. Sajnos a félidő hátralévő perceit jól használta ki ellenfelünk, így kettő lett a különbség a szünetre, 17-15-ös előnyből várhattuk a második játékrészt.

A második félidőt remekül kezdtük, sikerült újra ellépnünk négy góllal, ám az FTC U19 lányai szorosan a nyomunkban voltak, és a támadásban elkövetett hibáinkat és kihagyott helyzeteinket kihasználva a 42. percben egyenlítettek. 25-24-nél egy góllal vezettünk, és úgy gondolhattuk ez fordulópont is lehet, hiszen több akción keresztül egyik fél sem tudott elmozdulni erről az állásról, végül a mérkőzésen húzóemberünknek számító Helm Boglárka találatával 26-24-re nekünk jött össze az előrelépés. Öt perccel a vége előtt három találat volt az előnyünk, de ami ezután jött, az a rémalmainkban fordul elő leginkább.

Emberhátrányba kerülve két perc alatt elveszítettük az előnyünket, sőt 29-28-ra fordítottak a hazaiak. Két perccel a vége előtt Kazeem Aminának még volt válasza a fradi-gólra, de a maradék időben már csak egy gól esett, és azt sajnos nem mi lőttük, így egy találattal kikaptunk az Elek Gyula Arénában.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 18. forduló

  1. február 17. szombat, 19:00, Budapest, Elek Gyula Aréna, 150 néző.

Ferencvárosi TC U19‒SZISE-Bamba Marha 30-29 (15-17)

Játékvezetők: Kovács-Sebők S., Vastag-Réti R.

Ferencvárosi TC: Mészáros ‒ Balázs 4, Szabó L. 1(1), Szabó A. 6, Tóth 8, Kármán 4, Török 3. Csere: Bartók 1 (kapus), Himer, Táder 1, Balogh 2,

Vezetőedző: Illés Márton

SZISE-Bamba Marha: Szabados ‒ Szabó, Ugrai 4, Helm 8 (3), Osvai 1, Pasqualetti 9, Nánási 2. Csere: Győri (kapus), Kerekes, Márczy 1, Janicsák 1, Hajdu 2, Giricz, Kazeem 1.

Vezetőedző: Lepsényi Sándor

Hétméteresek: 3/1, illetve 3/3.

Kiállítások: 6 perc, illetve 12 perc.

Lepsényi Sándor: ‒ Semmi nem történt a meccsen, ami meglepetést okozott volna…

Fotó: Blasius Photography

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)