A meccstől azt kaptuk, amit vártunk

BLSZ I. osztály, 16. forduló

Budapest, 2024. február 17. 11:00 óra

A kezdőcsapatban rögtön változtatást kellett eszközölni, Vastagh nem tudta vállalni a játékot. Az egyéni hibák határozták meg a mérkőzés végkimenetelét, bár a hazai vezető találat után nekünk is lett volna lehetőségünk, a második Unione-gól után azonban már eldőlni látszott a találkozó. Részletkérdés, hogy a harmadik hazai gólt szabálytalanság előzte meg, és kifelé kellett volna jönni szabadrúgással. A második tizenegyes szituációt pedig már befújta nekünk a játékvezető, és Szentjóby értékesítette a megítélt 11-est. A második játékrészre visszaesett a tempó, voltak helyzetecskéink is, és azt gondolhattuk, hogy közelebb tudunk férkőzni, de valami miatt végül nem úgy alakult, elfáradtunk, így a mérkőzéstől összességében azt kaptuk, amit vártunk.

Unione FC – Szent István SE 4-1 (3-1)

Miklós T. R. – Laczkó M., Szita B. B., Deli Zs., Csáki Á., Balog B. (Kovács B. B.), Balázs N., Szentjóby K. (Kiss-Baranyi G.), Csoma-László B., Árvai B. Zs., Döbröczöni B. Ö. (Said K.)

Cserék: Megyeri M., Selmecczki M., Vastagh B., Szedlák B.

Gólszerzők: Kulcsár T. 25. p., Nagy T. 39. p., Aribi H. K. 40. p., Kristó D. L. 90. p., ill. Szentjóby K. 43. p. (11-esből)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/5/27291/16/1911107.html

Hajrá, SZISE!

Fotó: Daru Andrea

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)