A rossz kezdés után már nem tudtunk visszajönni a meccsbe

A listavezető Vasas SC otthonában szenvedtünk vereséget.

Hidegzuhanyként ért minket a mérkőzés eleje, hiszen a hazai gárda átgázolt rajtunk, 7-1-re léptek el Penszki Gergely tanítványai. Míg a piros-kékek könnyedén tudtak helyzetet kialakítani, addig mi nagyon sok hibát elkövettünk támadásban, amivel könnyű gólokat adtunk ellenfelünk kezébe. Több összeállítással is próbálkoztunk, de egyik sem vált be, és a vendéglátóink magabiztosan tartották az előnyt, 18-12-es hátrányból vártuk a folytatást.

A második játékrészben három gyors góllal a piros-kékek már kilenccel vezettek. A nagy hátrány ellenére küzdöttünk, melynek meg is lett az eredménye, hiszen a 44. percben Győrffy Réka góljával már ötre zárkóztunk. Felcsillant a remény, hogy közelebb is tudunk kerülni, ám az a sok hiba, amit ezen a meccsen elkövettünk két találkozóra is sok volt, nemhogy a listavezető ellen.  A végére a vártnál nagyobb különbség alakult ki, kilenc góllal kaptunk ki a Vasas SC otthonában.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 18. forduló

  1. február 18. szombat, 17:00, Budapest, Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok, 150 néző.

Vasas SC–Szent István SE 34-25 (18-12)

Játékvezetők: Cseszregi B., Sipos J.

Vasas SC: Zsigmond ‒ Domokos 4, Pénzes 4, Speth 4, Dombi 2, Szilovics 9, Lengyel 3. Csere: Vikárné Kurucz, Demjén (kapus), Oláh 3, Blaubacher, Bánhidi 3. Gaschler 1, Imrei 1, Nagy, Böhm.

Vezetőedző: Penszki Gergely

SZISE: Rutka-Győrffy ‒ Horváth 2, Aron 2, Ferenczy 1, Takács 6 (6), Márczy 2, Győrffy 5. Csere: Halápi (kapus), Kosaras 1 (1), Pasqualetti 1, Landi 3, Kenéz, Zsákovics 2, Francsics, Szalai.

Vezetőedző: Nagy Attila

Hétméteresek: 2/2, illetve 7/7.

Kiállítások: 2 perc, illetve 4 perc.

Nagy Attila: ‒ Érthetetlen számomra, ahogyan kezdtük a mérkőzést, sajnos már ebben a periódusban elbuktuk a találkozót. Egyes etapokban a megbeszéltek szerint játszottunk, akkor fel is tudtunk zárkózni, de sajnos ez fel is emésztette az erőnket. Gratulálok a Vasas csapatának, sok sikert kívánok nekik jövőre az NBI-ben. Meg kell említenem a korrekt játékvezetést (bár ehhez hozzá vagyunk szokva) és a versenybírók remek munkáját!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)