Ismét bizonyítanánk a listavezető ellen

Az előző hét bajnoki forduló nélkül telt számunkra, ám szombaton visszatérnek a pályára a lányok, hiszen a Vasas SC vendégei leszünk.

A mieink az előző hetet gyakorlással és a játék pontosításával töltötték, ám soron következő ellenfelünk múlt hétvégén is bajnoki fordulót játszott, nem is akármilyet. A Vasas SC előrehozott mérkőzésen, a Szombathelyi KKA-t látta vendégül. A rangadónak minősülő találkozó hű maradt a nevéhez, hiszen 25-25-ös végeredményt követően pontosztozkodásra került sor.

Ezzel az eredménnyel a piros-kékek tartják továbbra is pozíciójukat a tabella élén, hiszen tizennyolc párharcból tizenháromszor örülhettek a győzelemnek. Négyszer döntetlent játszottak, melyek között szerepel az ellenünk lejátszott szeptemberi meccs is, illetve egyszer szenvedtek vereséget, a Komáromi VSE együttesétől.

Nagy Attila bízik az újabb pontszerzésben a piros-kékek otthonában.

‒ Szombaton megpróbálunk mindent megtenni a Vasas otthonában. Nem lesz könnyű dolgunk, de azon csapatok közé tartozunk, akik már pontot vettek el az egyik legerősebb kerettel rendelkező alakulattól.

Ha visszagondolunk a szeptemberi ütközetre ellenük, akkor azt mindenképp tarthatjuk ellenfelünkről, hogy nagyon jó fizikális adottságokkal rendelkező csapatról beszélünk, hiszen a gyors és magas, jó felépítésű játékosok is alkotják a keretet. A házi góllövőlistát a balátlövő Szilovics Fanni vezeti 84 találattal, őt pedig Oláh Kyra és Dombi Katalin követi.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 18. forduló

  1. február 18. szombat, 17:00, Budapest, Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

Vasas SC–Szent István SE

Játékvezetők: Cseszregi B., Sipos J.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)