Érvényesült a papírforma a NEKA ellen

Hétfőn és kedden került sor a NEKA elleni összecsapásokra, előbb az U17, másnap pedig az U19 fogadta a balatonboglári csapatot.

7-0-s sorozattal kezdtek a vendégek, ugyanis a 13. percben szereztük meg a találkozón az első gólunkat. Sajnos ezután sem szakadt ki a gólzsák, mindössze ötször tudtuk eredményesek lenni a félidő során, amivel nagy hátrányba kerültünk a szünetre.

A második játékrészben oldottabban kézilabdáztunk, mint az elsőben, de a NEKA nem engedte ki a játék irányítását a kezéből. Nem tudtuk átírni a papírformát, így végül 37-20-as vereséget szenvedtünk.

LU17 I. osztály, nyugat, 11. forduló

SZISE‒NEKA 20-37 (5-17)

Jónás Judit: ‒ A mai napon a papírforma szerint alakult a mérkőzés.  Az első játékrész számomra is érthetetlen, a második félidőben már sokkal bátrabban kézilabdáztunk.

Az ifik találkozója nem indult ilyen rosszul számunkra, mint a fiatalabbaké, ugyanis tartani tudtuk a lépést a vendégekkel. Ugyan ők diktálták a tempót, és az előny náluk volt, de jelentősebb különbséget nem tudtak kialakítani. Sőt a 20. percben Kosaras Júlia gólját követően 12-12 állt az eredményjelzőn. Egy 8-2-es etapnak köszönhetően a félidőre a vártnál nagyobb differencia lett a két gárda között, hatgólos hátránnyal mentünk szünetre.

A folytatásban hamar tíz lett közte, innen pedig már nem volt megállj, folyamatosan növelte ellenfelünk az előnyét. A hatvanadik percben Ari Zsófia találata állította be az eredményt, 39-23-ra maradtunk alul a NEKA ellen.

LU19 I. osztály, nyugat, 11. forduló

SZISE–NEKA 23-39 (14-20)

Márczy Gábor: ‒ Nagyon jó első félidő után, kidomborodott a reális különbség. A harminc perc koncentrált, jó játékra, amit a lányok produkáltak lehet építeni a továbbiakban.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)