Nem bírtuk a rutinosabb szekszárdiak támadójátékát hatástalanítani

Az NBI/B-s és NBII-es mérkőzések időpontjának ütközése nehéz helyzet elé állított minket, hiszen rendkívül kevés létszámmal tudott elutazni harmadosztályú csapatunk Szekszárdra. Mindössze nyolc mezőnyjátékos és két kapus állt rendelkezésére Márczy Gábornak az ütközeten.

Sok hibával kezdtük a meccset, amit megtoroltak ellenfeleink, és már a legelején 6-1-es hátrányba kerültünk. A lányok szépen visszazárkóztak két gólra, de öt perccel a félidő vége előtt már hét volt közte. Nem bírtunk a hazaiak támadójátékát hatástalanítani, így rengeteg gólt kaptunk az etap végére, amellyel nyolcgólos hátrányt jegyezhettünk.

A második játékrészben hamar tíz lett a különbség a két fél között, sőt egyre nőtt a differencia a szekszárdiak javára. A rutinos kézilabdázókból álló ellenfelünk eldöntötte a két pont sorsát, 35-22-es vereséget szenvedtünk.

NBII női kézilabda-bajnokság Dél-nyugat, 9. forduló

Szekszárdi FGKC‒SZISE U22 35-22 (22-14)

A SZISE U22 gólszerzői: Ari 3, Balogh 3, Francsics 2, Herr 1, Kenéz 7 (2), Nyárasdi 2 (1), Sörös 4.

Márczy Gábor: ‒ Kevesen voltunk. Ennek ellenére időnként szép dolgokat csináltunk. A legnagyobb gondunk az volt, hogy nem tudtuk védekezésben megoldani a rutinos hazai játékosok támadójátékát.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)