Félsiker az utánpótláskorúak negyedik fordulójában

Szeptember 22-én hazai környezetben láttuk vendégül az Alba Fehérvár KC U19-es és U17-es csapatait. Hétvégén az NBII-ben már a fehérváriak U22-es együttesével megharcoltunk, ahol sajnos a mieink távoztak pont nélkül egygólos vereséget követően.

Ezúttal a serdülők kezdték az összecsapást, akik lehengerlő teljesítményt nyújtottak az első perctől fogva. A 11. percben Balogh Kincső már a nyolcadik gólunkat lőtte meg, míg a vendégek még csak kettőnél jártak. A 21. percre visszaengedtük ellenfeleinket, háromra apadt a differencia. Az első harminc perc végére visszaállítottuk a magabiztos előnyt, 19-12-ről vártuk a folytatást.

A második etap 43. percében a tízgólos fórnak örülhettünk, amit a lefújás előtt tíz perccel már tizenötre növeltünk.  A hátralévő időben csak az volt a kérdés, hogy milyen különbséggel győzünk, hiszen négy fordulót követően továbbra is hibátlan mérleggel állnak Jónás Judit tanítványai.

LU17 I. osztály, nyugat, 4. forduló

SZISE‒Alba Fehérvár KC 45-24 (19-12)

Jónás Judit: ‒ Büszke vagyok a lányokra, a hétről-hétre és napról- napra elvégzett munka miatt, le a kalappal előttük. Nagyon jó iramú mérkőzésen, magabiztos játékkal tartottuk itthon a két pontot, aminek nagyon örülök. Dolgozunk tovább! Hajrá SZISE!

Kiválóan kezdték lányaink a negyedik fordulós találkozójukat, hiszen Ari Zsófi által értékesített büntetővel 6-3 állt az eredményjelzőn javunkra, majd Zsákovics Sára kísérlete ezt meg is toldotta eggyel. Ám egy cseppet sem nyugodhattunk meg, hiszen a 20. percben egalizált ellenfelünk. Szerencsére az utolsó tíz perc újra a miénk volt, így 16-14-es előnnyel fordulhattunk.

A második félidő az elsőnek szöges ellentéte volt, igazi rémálom volt, ami a pályán történt. A székesfehérváriak nemcsak átvették az uralmat, de hét perccel a játékrész kezdése után már hétgólos hátrányban voltunk. A vendégek kapusai óriási formában hárították a lövéseinket, a meccs végére a statisztikájuk szerint a kísérleteink felét védeni tudták. Ennek következtében esélyünk sem volt megfordítani a meccs állását, sima vereséget mértek ránk ellenfeleink.

LU19 I. osztály, nyugat, 4. forduló

SZISE‒Alba Fehérvár KC 24-35 (16-14)

Márczy Gábor: ‒ Ellentétes félidőket láthattunk a mai napon a csapatomtól. Bár az első játékrész is bizonytalan volt, sok kimaradt helyzettel kézilabdáztunk. A másodikban viszont teljesen szétestünk, illetve az eddig megszokott szintű küzdelem is elmaradt.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)