Ferencváros előtti nyilatkozatok.

Szombaton csapatunk a Ferencvárosi TC U20 ellen lép pályára a Soroksári Sportcsarnokban. A találkozóról Puskás Lillát és Györfi Dórát a Ferencvárosi TC U20-as játékosát kérdeztük.

 

Puskás Lilla: 3.bajnoki mérkőzés a Fradi csapata ellen lesz. Egész mérkőzés alatt hatalmas koncentráltság és fegyelem szükséges, őszi forduló után még jobban hajt minket a győzelem, hisz Fradi otthonában vereséget szenvedtünk! Most viszont hazai pályán fel kell kötni a nadrágot, és meg kell szerezni a 2 pontot! Bízom a csapatban, és hogy sikerül győztesen lejönni majd a pályáról! Nagyon hajtós, kiélezett meccsre számítok! Biztos, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért! Csak a Kispest!!

 

Györfi Dóra: Úgy megyünk a Kispest otthonába, hogy tudjuk, nem mi vagyunk az esélyesek, de ugyanúgy, ahogy itthon meglepetést tudtunk szerezni, képesek lehetünk erre idegenben is. Amelyik csapat jobban akar és küzd, az fogja megnyerni a találkozót. Egyenlő pontszámmal állunk a tabellán, így egy ki-ki meccsre számítok, ugyanakkor ne felejtsük el, hogy nekünk a felnőtt bajnokság főleg a tapasztalatszerzés miatt fontos, az eredmény valahol másodlagos, hiszen tizenévesekkel állunk ki felnőtt játékosok ellen. De természetesen a Ferencváros név alatt mindig mindenhol nyerni szeretnénk, így szombaton Kispesten is. Mi odatesszük magunkat 100 százalékosan, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)