Először a Kisvárda, utána jöhet a Szeged!

Ismét egy duplázós héthez érkeztünk! Szerdán, tehát ma 19 órakor Magyar Kupa 3. fordulójában az NB I-es Kisvárdát fogadja a Szent István-OTP csapata az Építők Sportcsarnokban, azt követően pedig egy újabb bajnoki rangadó következik, idegenben a PC Trade Szeged ellen.

Ismerjük az erőviszonyokat és tudjuk, hogy a  Kisvárda jelenleg nagyon erős csapat.  Az elmúlt hétig veretlenek voltak az NBI-ben és jelenleg nyolc ponttal a tabella 4. helyén állnak. A Kisvárda számára ez az első kupamérkőzés,  mert most kapcsolódnak be a sorozatba. A lebonyolítás értelmében az első osztályú csapat csak győzelemmel juthat tovább, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat a kedvezményezett, ami azt jelenti, hogy egy bravúrdöntetlennel óriási eredményt érhetnénk el. Persze ennek az esélye nagyon csekély, jóval nagyobb játékerőt képviselő gárda látogat ma hozzánk, de nem lehetetlen!

Fontos leszögezni: A Szenti csapata nagy feszültségben él. Nagyon nehéz sorsolást kaptak a lányok az idény elejére. Mindenki bizonyítani és játszani akar. A profi, nagy csapatokban a játékosok tudják, hogy a pályán töltött idő minősége, százalékai számítanak, tehát az intenzitás, nem pedig az ott eltöltött idő.

Ahogy azt Györfi János többször is elmondta, a Szenti stílus. A csapat, a közösség, a közös akarat számunkra fontosabb, mint az egyén, ezzel értük el eddig eredményeinket, ezt kell most pozitív irányba tovább formálni. Persze az akarás és az előrehaladás igénye feszültséggel jár. Ezért hétfőn este az ebből eredő érthető feszültség levezetésének egy népszerű változatával hangoltak a hétre a csapat tagjai: Paintball mérkőzést játszottunk, mert pihenni is tudni kell! 🙂

 

Most azonban adottak a feladatok. Rangadókról-rangadóra haladva, javuló eredményeket mutatva csapatunk eljutott a bajnokság 5. fordulójához, ahol a PC Trade Szeged ellen szombaton 17 órakor Szegeden a Városi Sportcsarnokban kell pályára lépnünk. A cél nem más, mint idegenben a múltévi ezüstérmes legyőzése!

De előtte még jöhet a Kisvárda, és az a kupameccs remek felkészülés lesz a bajnoki összecsapásra.

Hajrá Szenti! Hajrá Lányok!

 

 

 

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)