Orosházi „tükörben” a SZENTI játéka

Hétvégén az orosháziakkal játszott a Szent István-OTP. A csapatunk számára nagyon fontos volt ez a rangadó, mert győzelmi kényszerben játszottunk. Az OXXO Energy Orosházi NKC  is komolyan vette a csatát, hiszen tudták nagyon jól,  a mezőny egyik legerősebb keretű csapata érkezik hozzájuk. 

Körülnéztünk az Orosháza honlapján és nézzük, miként várták a meccsen vasárnapi ellenfelünknél:

„A tavalyi pontvadászatban a hatodik helyen végzett a budapesti gárda, amely nyáron komolyan megerősödött. Három rutinos játékost is sikerült magukhoz csábítaniuk így kiegészülve az NB I-ben nevelkedő fiatalokkal masszív gárdát alkotnak. Az egyik friss igazolás a tavalyi gólkirálynő, Drávai Gyöngyi. Az átlövővel meggyűlt a bajunk az előző idényben, hiszen az ősszel 14, míg tavasszal öt találatot jegyzett ellenünk.A jobbszélen a magyar válogatottat és a Ferencvárost is megjárt Kovacsicz Mónika áll Győrfi János rendelkezésére…

Forrás:(Fotó: Kecskeméti Krisztina/OrosCafé)

És nézzük, hogy a meccs után, amelyet 31-28-ra megnyert a SZENTI, miként írtak a találkozóról:

„Koncentráltan és jó iramban kezdtük a találkozót, kellően sikerült felpörögni a lányoknak. Ennek meg is volt az eredménye, hiszen az ötödik percben már három góllal vezettünk (5. perc 5-2). A nagy iramba azért belehibáztunk többször, amit Drávaiék megbüntettek azonnal és kiegyenlítettek, majd Tápai révén már a vezetést is megszerezték, Papp László ezután kért időt (9. perc 5-6). A vendégek nyitott fala ellen megvoltak a helyzeteink, de rossz százalékkal értékesítettük őket… A félidőben háromgólos vendégelőnyt mutatott az eredményjelző (30. perc 15-18). A fordulás után továbbra is gyengélkedő támadójátékot mutatott a csapat, veszélytelenek voltunk a kapura, eközben már négy góllal vezetett a Szent István OTP (39. perc 18-22). A különbség nem csökkent és a szerencse sem a mi oldalunkon állt… Tíz perccel a vége előtt emberelőnyben játszhattunk, megnyílt az esély a felzárkózásra (50. perc 24-26). Nem ez történt Balog szélről és hétméteresből is eredményes volt, ismét néggyel vezettek a vendégek (52. perc 24-28)…Végül háromgólos vereséget szenvedtünk.

OXXO Energy Orosházi NKC vezetőedzője, a kiváló szakember Papp László, így értékelt:

„Az idény legrosszabb teljesítményét nyújtottuk a pályán. Több játékosom mélyen tudása alatt játszott és így is partiban voltunk. Bosszantó vereséget szenvedtünk.”

 

A cikk forrása: www.onkc.hu

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)