Balogh Ádám góllal tért vissza – 3 gólos hátrányból álltunk fel

BLSZ I. osztály, 21. forduló

Budapest, 2024. március 23. 11:00 óra

Játékról, ezáltal folyamatos játékról nem lehet beszélni ezzel a találkozóval kapcsolatban, mert az nem tudott kialakulni a pálya minősége miatt sem.  A vezetést a hazaiak szerezték meg, amikor a kapusunk fel akarta rúgni a labdát, hogy felszabadítson a kapuelőtérből, de a támadót találta el, akiről a kapunkba vágódott a labda. Növelni is tudták előnyük a vendéglátók, kifejelhettük volna a labdát, de mi lehúztuk a fejünket, ők pedig köszönték és már két gólos hátrányba is kerültünk, mindeközben mi nem rúgtunk kapura sem. A második hazai találatra azonban a hosszú eltiltás után visszatérő Balogh Ádám gyorsan tudott válaszolni, ezzel közelebb férkőztünk, de az első játékrész végén, a legrosszabbkor kaptunk még egy gólt, és így vonultunk a szünetre. A szünetben hármat cseréltünk, mégis rémálomszerűen folytatódott a meccs, újabb két hazai gólt jegyezhettünk fel, míg mi nem tudtunk betalálni. Egészen a 63. percig, amikor valami megtört, avagy beindult, mert Bagyinszki, majd 2 percen belül Szita volt eredményes. Hajtottunk az egyenlítésért, és a 80. percben siker koronázta törekvéseinket, mert Csoma-László Bence büntetőből egalizált, majd három perc múlva újabb értékesített büntetővel már nálunk volt az előny. Nagyot melóztunk, hogy a mérkőzés végéig megőrizzük az eredményt, így végre újra győzelemnek örülhetünk.

UDSE-Gázgyár – Szent István SE 4-5 (3-1)

Miklós T. R. – Mohtar I. A. T., Vastagh B., Balogh Á., Gesztesi R. (Szita B. B.), Kőmíves M. (Szentjóby K.), Hangya D. (Ambrus Á.), Bagyinszki K. G., Deli Zs. (Balog B.), Csoma-László B., Csáki Á. (Said K.)

Cserék: Megyeri M., Szarka N.

Gólszerzők: Rézinger B. 18. p., 56. p., Kovács A. 32. p., 45. p., ill. Balogh Á. 33. p., Bagyinszki K. G. 63. p., Szita B. B. 65. p., Csoma-László B. 80. p., 83. p. (mindkettőt 11-esből)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/5/27291/21/1911142.html

Hajrá, SZISE!

Fotó: Daru Andrea

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)