A hibáink megbosszulták magukat

BLSZ I. osztály, 20. forduló

Budapest, 2024 március 14. 19:00 óra

Sok hibával játszottunk, de a 29. percben Csoma-László Bence beadását Bagyinszki hagyta Vastaghnak, aki a kapu jobb oldalába lőtt, a kapus hiába vetődött, ezzel mégis mi szereztünk vezetést. Nem tartott sokáig az örömünk, mert a 36. percben kiegyenlítettek a vendégek. Újabb hibát vétettünk, nem védekezünk, nem futottunk, és egy feleslegesnek tűnő fault után szabadrúgáshoz jutott ellenfelünk, amelyből gond nélkül szerzett gólt a sorfal fölött a kapu jobb oldalába, megfordítva ezzel a meccs állását. A második játékrészben ott folytattuk, ahol abbahagytuk, hibákkal, védekezés nélkül. Az 51. percben egy jobb oldalról beadott labda talált üresen egy támadót, aki köszönte, senkitől sem zavartatva szerzett gólt. A 68. percben Csoma bal oldali beadására érkezett Gesztesi és a hálóba fejelt, ezzel közelebb férkőztünk. A 84. percben a 16-oson belül Bagyinszki ellen szabálytalankodtak, de a játékvezető sípja néma maradt, és gyakorlatilag az ellentámadásból újabb gólt kapunk. A hosszabbításban pedig egy szabadrúgás után a Szabadkikötő beállítja a végeredményt.

Szent István SE – Szabadkikötő Sport Kft. 2-5 (1-2)

Miklós T. R. – Szarka N. (Ambrus Á.), Mokhtar I. A. T., Said K. (Gesztesi R.), Vastagh B., Bagyinszki K. G., Deli Zs., Kovács B. B. (Balázs N.), Csoma-László B., Balog B. (Tamási G. M.), Csáki Á.

Cserék: Németh R., Selmeczki M., Szedlák B.

Gólszerzők: Vastagh B. 29. p., Gesztesi R. 68. p., ill. Farkas Z. Gy. 36. p., 43. p., Gelencsér B. 51. p., Marosi N. 85. p., Horváth K. 91. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/5/27291/20/1911136.html

Hajrá, SZISE!

Fotó: Daru Andrea

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)