Elérkeztünk a bajnokság feléhez

Az évkezdés nem igazán sikerült jól a mieink számára, ugyanis a 2024-es esztendő első bajnoki összecsapását elveszítettük. Hazai pályán a Gárdony-Pázmánd csapata ellen a félidőben még 10-10 volt az állás, de a második játékrészt végig uralták a vendégek, így két ponttal távoztak.

Ezen a hétvégén sem lesz egyszerű a dolgunk, hiszen a tabellán jelenleg negyedik helyen álló, eddig összesen huszonegy pontot gyűjtő Komárom vendégei leszünk. Ellenfelünknek ez lesz az első mérkőzése idén, ugyanis ők már korábban lejátszották a tizennegyedik fordulós összecsapásukat. A Komárom játékosállományában találhatunk rutinos kézilabdázókat és fiatal tehetséges játékosokat is. A házi góllövőlistájukat a beállós Világos Diána vezeti hatvahhét góllal, őt pedig Balogh Babett és Lukovics Boglárka követ.

Ezúttal balszélsőnk, Nánási Nikolett fogalmazta meg véleményét a vasárnapi ütközettel kapcsolatban.

‒ A tabella élvonalába tartozó Komárom VSE csapatához látogatunk, akik már begyűjtötték pár erős csapat skalpját. Erős ellenfélnek tartjuk őket, de nem legyőzhetetlennek. Futós, küzdős mérkőzésre számítok, ahol szeretnénk meglepetést okozni nekik és ezért egy csapatként fogunk küzdeni.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 15. forduló

  1. január 21. vasárnap, 18:00, Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

Komárom VSE‒SZISE-Bamba Marha

Játékvezetők: Győr Á., Hadas D.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)