A Gárdony-Pázmánd elleni hazai meccsel nyitjuk a 2024-es évet

Közel járunk a bajnokság feléhez, hiszen mindössze két mérkőzés van hátra a szezon első feléből. A Gárdony-Pázmánd NKK és a Komáromi VSE ellen nem játszottunk még, ám előbbi ellenfelünkkel szombaton hazai pályán sor kerül az ütközetre.

A mieink számára nem épp a legjobbkor jött a karácsonyi szünet, hiszen lendületben voltunk, nagyon jó sorozatot tudhatunk a hátunk mögött. A legutóbbi öt meccsből négyet nyertünk, egyen pedig döntetlen játszottunk, tehát kilenc pontot zsebeltünk be az év végén. Szombati ellenfelünk idénye nem igazán indult jól, hiszen az első győzelmükre novemberig várni kellett. A Gárdony-Pázmánd együttesének úgy tűnik jót tett az edzőváltás, hiszen a szezon közben érkezett Molnár Józseffel kezdte el gyűjtögetni a pontokat az alakulat.

Saját emlékeink is lehetnek a Gárdony-Pázmánd csapatáról, ugyanis az orosházi felkészülési tornán a döntőbe jutásért szálltunk harcba velük. Ez az edzőmeccs nagyon szorosan alakult, egy hajszálon múlt, hogy melyik csapat fog nyerni. Ennek tükrében nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, és ezúttal sem szabad kiindulni vendégünk tabellán elfoglalt helyéből, hiszen több rutinos, jó kézilabdázó alkotja keretüket. Közülük kiemelkedik a bajnokság góllövőlistáját is vezető Berkes-Kaiser Melitta, aki beálló pozícióból tör borsot ellenfelei orra alá.

Ahogy az már lenni szokott, ezúttal is az egyik játékosunk, jelen esetben Perák Csenge mondta el meglátását a Gárdony‒Pázmánd NKK elleni meccsről.

‒ Ez az év első meccse, mindenki izgatottan várja, remélem, hogy jó hangulatú és színvonalas mérkőzést fogunk játszani. A Gárdony-Pázmánd együttese okozott már meglepetést a bajnokságban, de mi felkészülten és elszántan várjuk őket hazai pályán, hogy begyűjtsük a két pontot.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 14. forduló

  1. január 13. szombat, 18:00, Tököl, Városi Sportcsarnok

SZISE-Bamba Marha–Gárdony-Pázmánd NKK

Játékvezetők: Hornyik Zs., Zörgő R.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)