Megszereznénk az első győzelmünket hazai pályán

Hozzánk hasonlóan, a piros-feketék alakulata is jelentősen kicserélődött a nyár folyamán. Sok fiatal játékos érkezett a klubhoz, akiket rutinos kézilabdázókkal egészítettek ki. A kapuba visszatért Győri Ágnes, illetve az Érd csapata után újra kispesti mezt öltött Puskás Lilla.

Az eddigi fordulók nem igazán úgy alakultak ellenfelünknek, ahogy azt ők eltervezhették, hiszen mindössze egy pontot szereztek a négy meccs alatt. Az első bajnoki összecsapást Szeged játszották, ahol 29-29-es döntetlen eredményükből lett meg az az egy pont, ezt követően a Tempo KSE, a DVSC SCHAEFFLER U19 és a Pécs gárdájától is vereséget szenvedtek.

A mieink három pontot szereztek az eddig, és az előző hétvégi teljesítményre méltán büszkék lehetnek. Még ha a pontrablás nem is jött össze az Érd otthonában, a mutatott játék mindenképp pozitív. A félidőben két gólos előnyben voltunk a narancs-feketéknél, és a második játékrészben tudott csak fordítani a hazai csapat. A mieink ekkor sem adták fel, végig küzdöttek, nagyon motiváltam kézilabdáztak, de a remélt pontszerzés elmaradt, 35-33-ra kaptunk ki idegenben. Ez a hozzáállás nélkülözhetetlen lesz most hétvégén is, hiszen egyértelműen a győzelemért lépünk pályára Tökölön.

Lepsényi Sándor: ‒ Optimista vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban. A heti edzésekről már legtöbbször úgy jöttem haza, hogy kezdünk úgy működni edzésen, ahogy működnünk kell. Kifejezetten komoly előrelépést láttam, különösen a mentális területen. Tudjuk, hogy ellenfelünknek lesz pár új igazolása az előző fordulóhoz képest, többek közt az MTK Budapest csapatától, ennek ellenére csalódott lennék, ha nem tudnánk megnyerni a találkozót.

NBI/B női-kézilabda-bajnokság, 5. forduló

  1. szeptember 30. szombat, 18:00, Tököl, Városi Sportcsarnok

SZISE-Bamba Marha–Kispest NKK

Játékvezetők: Hársfalvi Zs., Mórocz R.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)