Egyik csapatunknak sem sikerült a pontszerzés a Dunaújváros ellen

Jónás Judit lányai öt góllal, míg Márczy Gábor alakulata tizenegy góllal kapott ki hazai pályán.

Meggyűlt a serdülőink baja a helyzetkihasználással már a mérkőzés legelején, így ellenfelünk négygólos előnyre tett szert. Egy találatra ugyan visszazárkóztunk, de a 15. percben 8-4-nél újra beállt a különbség. Végig futottunk az eredmény után, a félidőt pedig ötgólos dunaújvárosi vezetéssel konstatálhattuk.

A második játékrész első nyolc perce ismét nem sikerült jól számunkra, ötről hétre nőtt a hátrányunk. Ez már olyan előny volt a vendégek számára, ami megnyugtató volt, hiába küzdöttünk és jöttünk fel a hajrában 25-21-re, mér túl kevés idő volt, így nem volt esélyünk a sikerre.

LU17 I. osztály, nyugat, 16. forduló

SZISE‒DKKA 21-26 (9-14)

Jónás Judit: ‒ Fájó ez a vereség, hiszen a védekezésünk kifejezetten harcos volt, de támadásban nagyon sokat hibáztunk. Dolgozunk tovább és igyekszünk javítani a hibáinkat

Az U17 után az ifiken volt a sor, hogy szembe szálljanak a Dunaújvárossal. Ugyan a rajtot 3-0-val a vendégek kapták el jobban, de a mieink pillanatok alatt visszazárkóztak, sőt a 10. percben Szalai Jázmin góljával fordítottunk is. Sajnos ezt nem tudtuk megtartani hosszú ideig, és a kiegyenlített félidő után a vártnál nagyobb különbséggel mentünk szünetre.

Háromgólos hátrányból folytattuk a párharcot a pihenő után, de a felzárkózási kísérleteink meghiúsultak. A 49. percben 25-18-ra léptek el a dunaújvárosiak, sőt az utolsó tíz percben már tíz találat volt a differencia. Végül 32-21-es vereséget szenvedtünk.

LU19 I. osztály, nyugat, 16. forduló

SZISE‒DKKA 21-32 (13-16)

Márczy Gábor: ‒ A Dunaújváros ellen negyven percig megfelelő volt a játék, utána elfogytunk, három játékosunk hiányát is megéreztük.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)