Újabb két győzelem az utánpótlástól

Az ifik és a serdülők is nyertek a Pénzügyőr SE otthonában.

Az U17-esek meccsére már hétközben sor került, míg az U19 csak szombaton lépett pályára. Jónás Judit lányai ontották a gólokat az első perctől kezdve, így a 14. percre már tíz találatnál jártak, és a védelmük is biztos alapokon állt, hiszen mindössze kétszer tudták bevenni Kiliti Virág kapuját a hazaiak. Az első harminc perc végére mondhatni el is dőlt a két pont sorsa, hiszen tetemes előny tudatában mehettek a mieink szünetre.

A tizenhárom találatos vezetésről folytatódott a második játékrész, ahol ezen a különbségen mozgott az állás. A mérkőzés végére viszont még növelni is tudtuk a differenciát, így 36-20-as végeredménnyel záruló mérkőzésen arattunk győzelmet.

LU17 I. osztály, nyugat, 15. forduló

Pénzügyőr SE‒SZISE 20-36 (7-20)

Jónás Judit: ‒ Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A mérkőzés elejétől kézben tartottuk a mérkőzést, kiváló védekezésünknek köszönhetően, amelyből tudtunk szép gólokat szerezni. Örülök, hogy mindenki pályára tudott ma lépni. Dolgozunk tovább.

Az ifik összecsapására szombat kora délután került sor, ahol a mieink ragadták kezükbe a karmesteri pálcát. Nagyon jól kezdtünk, így a Pénzügyőr SE trénere hamar időkérésre kényszerült. Ám a rövid szünet sem zökkentett ki minket, Décsei Krisztina 19. percben lőtt góljával négyre nőtt a fórunk. A folytatás az ellenfelünknek kedvezett jobban, hiszen a négy gólról kettőre tudtak visszazárkózni, ami a szünetre is megmaradt.

Kétgólos vezetésről vághattunk neki a második játékrésznek, de ez az előny hamar szertefoszlott, hiszen 13-13-nál egalizált a Pénzügyőr SE. Szerencsére fordítani nem tudtak, és mi újabb erőre kapcsoltunk, aminek meg is lett az eredménye, Milesz Hanna eredményességével öt góllal léptünk el. A hátralévő negyedórában már magabiztosan a kezünkben tartottuk a meccset, visszavertük ellenfelünk felzárkózási kísérleteit, így hatgólos győzelmet arattunk a Pénzügyőr SE ellen.

LU19 I. osztály, nyugat, 15. forduló

Pénzügyőr SE‒SZISE 21-27 (11-13)

Márczy Gábor: ‒ A kötelezőt hoztuk ezzel a győzelemmel úgy, hogy mindenki játszott. Még a rontott ziccerek is belefértek ma. Jönnek a nehezebb mérkőzéseink, ha a koncentrációt és a minőséget jobb csapatok ellen is tudjuk tartani szép tavaszunk lehet!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)