Kettős siker a Kozármisleny ellen

U19-es és U17-es csapataink csütörtökön a Kozármisleny SE csapatát fogadták hazai pályán. A serdülők meccse nagy izgalmakat tartogatott, míg az ifik könnyebben szerezték meg a két pontot.

Nagyon jól kezdtek Jónás Judit lányai, ugyanis kilenc perc után már 4-1-re vezettek. Negyedóra játék után viszont egyre zárkóztak a vendégek, sőt a 19. percben egyenlíteni is sikerült nekik. Az első félidő utolsó tíz percre rendkívül hektikusan alakult, hiszen 12-10-nél a kozármislenyieknél volt az előny, a szünet előtt viszont fordítottunk, és egygólos fórral mehettünk pihenni.

A fordulás után a vendégcsapat kapta el jobban a folytatást, a 40. percben háromgólos hátrányba kerültünk. Nagyot küzdöttek a mieink, hogy újra élessé tegyék a találkozót, Ugrai Dalma 48. percben szerzett gólja már az egált jelentette. Ám a vége előtt öt perccel újra kettő volt a lemaradásunk, ám az 58. perc kezdetén Kanyó Dóra találata újra döntetlent eredményezett. Nyílttá vált a két pont sorsa, ám szerencsére Balogh Kincső és Ugrai Dalma is betalált, míg ellenfelünk csak egyszer tudott, így egygólos sikert arattunk.

LU17 I. osztály, nyugat, 13. forduló

SZISE‒Kozármisleny 26-25 (14-13)

Jónás Judit: ‒ Gratulálok a lányoknak a mai győzelemhez. Hosszú volt ez a mérkőzés nélküli időszak számunkra, ami picit rá is nyomta a bélyegét a teljesítményünkre. Szoros és izgalmas mérkőzést játszottunk, ahol a hibák ellenére, nagyon akartuk a győzelmet! Dolgozunk tovább!

Az ifik meccsén a kozármislenyiek kapták el jobban a fonalat, a mieink pedig 5-2-nél hátrányban voltak. A félidő során vagy az ellenfelünk vezetett, vagy döntetlennél járt az állás. A találkozón először Ari Zsófia büntetőjével vezettünk 10-9-re, ami a szünet előtti állást is jelentette.

A második félidő viszont sokkal jobban indult, az egygólos vezetésből nyolc perc alatt öt gól lett, majd Szalai Jázmin találatát követően már hétnek örülhettünk. A hátralévő negyedórában magabiztosan tartottuk a kiharcolt előnyt, nem engedtük közelebb a vendégeket. 27-20-as eredménnyel az első győzelmünket ünnepelhették meg 2023-ban Márczy Gáborék.

LU19 I. osztály, nyugat, 13. forduló

SZISE–Kozármisleny SE 27-20 (10-9)

Márczy Gábor: ‒ A mai mérkőzésen a pontok sorsát már az első félidőben eldönthettük volna., ám ez csak a másodikban sikerült. Védekezésünk előremutató volt. Nagyon örülünk a győzelemnek.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)