Az ifik sem kezdték jól az évet, Czudor Sztellára sajnos hosszú kihagyás vár

Nem egyszerű ellenfél várt Márczy Gábor csapatára, ami pedig a legrosszabb, hogy az egyik kulcsjátékosunk súlyos sérülést szenvedett.

Péntek délután a Győri Audi ETO KC vendégei volt U19-es gárdánk, akik a bajnokság 12. fordulóját játszották le idegenben. A találkozó 7. percében már időt kellett kérnie vezetőedzőnknek, ugyanis 6-2 állt az eredményjelzőn ellenfelünk javára. A rövid szusszanás után sem tudtuk átvenni a mérkőzés irányítását, a 24. percben már közte kilencet jegyezhettünk. Sajnos a félidőre előtt kialakult a tízgólos különbség is.

A térfélcserét követően továbbra is ezen a tízgólos differencián mozgott az állás, nem tudtunk közelebb zárkózni a győriekhez. A legvégére is megmaradt ez a különbség, 34-24-es vereséggel távoztunk Győrből. A vereség mellett a legnagyobb fájó pont pedig az volt, hogy balkezes átlövőnket, Czudor Sztellát hosszú időre elveszítettük, ugyanis Sztella bal lába letapadt a mérkőzésen, kiugrott a bal térde. Játékosunk azóta MRI vizsgálaton is átesett, ahol megállapították, hogy operáció szükséges, ugyanis porcsérülést és keresztszalagszakadást is diagnosztizáltak nála.

LU19 I. osztály, nyugat, 12. forduló

Győri Audi ETO KC‒SZISE 34-24 (20-10)

Márczy Gábor: ‒ A gyorsabban játszó Győr megérdemelten vezetett az első félidőben, a második játékrészi jobb játék így már nem sokat ért a nagy hátrány miatt. Sajnos komoly sérülés is történt, Sztellának sok erőt kívánunk az elkövetkező hónapokra.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)