Közel voltunk a kettős győzelemhez

A serdülők és az ifik Szombathelyen vendégeskedtek szerda délután.

Állva hagytuk a kezdésnél a hazai csapatot, Kanyó Dóra góljával 8-2-re vezettünk, ezután pedig a hazaiak mestere időt is kért. A szombathelyiek ráléptek a felzárkózás útjára, igyekeztek ledolgozni a hátrányukat. A hadjáratuk sikerrel zajlott, hiszen a félidőt jelző sípszó elhangzása előtt egyenlítettek ki.

Egálról folytatódhatott az összecsapás, harminc percünk maradt hátra, hogy eldöntsük a két pont sorsát. Az öltözőből viszont a hazai csapat érkezett ki a pályára frissebben, a döntetlenről 17-14-re nőtt az előnyük. A 45. percben pedig már négygólos mínuszban voltunk. A mieink egyetlen percre sem adtál fel, folyamatosan a szoros végjátékon dolgoztak, ami meg is valósult, ugyanis bő négy perccel a vége előtt 25-25-öt mutatott az eredményjelző. A végjáték hektikusan alakult, előbb a hazaiak, majd Jónás Judit lányai vezettek. Az utolsó percekben Ugrai Dalma háromszor tudott eredményes lenni, sőt a győztes gólt is ő szerezte, amivel egygólos sikert arattunk a Szombathely otthonában.

LU17 I. osztály, nyugat, 10. forduló

Szombathelyi KKA‒SZISE 28-29 (14-14)

Jónás Judit: ‒ Gratulálok a lányoknak a mai mérkőzéshez. Ez ma a szív és akarat diadala volt, mi sem bizonyítja jobban ezt, mint az utolsó másodpercben szerzett győztes gólunk.

Kiváló kezdést produkáltak a mieink, hiszen Czudor Sztella második góljával 4-1-es előnyt tudhattunk magunkénak. A 13. percig tartani tudtunk a fórt, ám ekkor ellenfelünk hétméteressel 7-7-re módosított az állást. Az egálról nekünk sikerült elllépni újra, ám a 20. percben fordult a kocka és a vezetést a hazaiak vették át. Harminc perc játék után is a szombathelyiek neve mellett volt a több lőtt gól, mi pedig kettővel voltunk lemaradva.

A szünet után rögtön egy gólra zárkóztunk, de a 49. percben már néggyel jártak előttünk a szombathelyi lányok. Ott voltunk a nyomukban, de végig tartották a két-háromgólos előnyüket, ami a legvégéig megmaradt, így 27-24-es vereséget szenvedtünk.

LU19 I. osztály, nyugat, 10. forduló

Szombathelyi KKA–SZISE 27-24 (14-12)

Márczy Gábor: ‒ Közel voltunk. A Szombathely kevesebbet hibázott a mérkőzés középső szakaszában. Ezeket a mérkőzéseket teljes csapattal hozni tudnánk.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)