Ez nem a mi hétvégénk volt

Szombaton elszenvedte második vereségét felnőttcsapatunk, vasárnap viszont már az U19-es és U17-es együtteseink bizonyíthattak. Mindkét gárda a Budaörs ellen lépett parkettre.

Gólzáporos mérkőzést játszottak a serdülők, ahol ‒az első félidőben dominált a budaörsi csapat. Az első öt perc kivételével végig vezettek vendégeink, 9-5-ös hátrányban Jónás Judit ki is kérte első idejét. A kis szusszanás sem hozott pozitív változást számunkra, sőt ellenfelünk tovább tudta növelni az előnyét, és a harminc perc végére hét góllal ellépett.

A fordulás után sem változott a játék képe, a hátrányunk kilenc gólra növekedett. Sajnos innen már nem tudtunk visszazárkózni a mérkőzésen, a vendégek magabiztos győzelmet arattak felettünk 39-32-es végeredménnyel.

LU17 I. osztály, nyugat, 7. forduló

SZISE‒Moyra-Budaörs Handball 32-39 (13-21)

Jónás Judit: ‒ Sajnos a mai napon semmi sem sikerült úgy, ahogy elterveztük. Ellenfelünk jobban alkalmazkodott a körülményekhez, így megérdemelten vitte haza a két pontot. Nincs idő keseregni, dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésre.

A serdülők után az ifiken volt a sor, hogy megmérkőzzenek a budaörsi csapattal. Negyedóra játék után három találatos előnyt jegyezhettünk, amihez Kosaras Júlia két gólja, és Oszoli Tíria eredményessége is hozzájárult. Vendégünk sem tétlenkedett, hamar egyenlített, majd a félidőben 14-12-re vezetett is, amihez hozzájárult az, hogy az első játékrész utolsó hét percében nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába.

A térfélcserét követően újra átvettük az irányítást, Ari Zsófia találataival és Szalai Jázmin góljával újra hárommal vezettünk. Több technikai hibát is elkövettünk az ezt követő percekben, így elszalasztottuk a lehetőséget, hogy még jobban leszakítsuk a budaörsieket. A legnagyobb baj pedig az volt, hogy a 48. percben újra egált mutatott az eredményjelző. Az utolsó hét percben ‒ az első félidőhöz hasonlóan ‒ nem ment a gólszerzés, míg a vendégek betaláltak, így négy perccel a vége előtt mér ők vezettek kettővel. A kétgólos hátrányból csak egyet tudtunk ledolgozni, így 25-24-re kikaptunk.

LU19 I. osztály, nyugat, 7. forduló

SZISE – Moyra-Budaörs Handball 24-25 (12-14)

Márczy Gábor: ‒ Kiegyensúlyozott mérkőzésen a kevesebbet hibázó Budaörs győzött. A három kihagyott hétméteres megbosszulta magát.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)