I. SZISE Pünkösdi torna

Budapest, 2021. május 24.

MAKRÁNYI SÁNDOR szervező: – Az idén először került megrendezésre a SZISE Pünkösdi torna az U11-es és U13-as korosztályok részére. Az U11-es korosztályban vendégül láttuk a hozzánk hasonlóan FTC partner egyesületként működő Érdi VSE, valamint a 4Trainerz, az U13-asoknál pedig a Lőrinci VSC és az általunk karitatív módon segített Tiszadob SE csapatait.

A pandémia miatt versenyek és tornák nélkül maradt kis focisták élvezték a játékot, és izgalmas, változatos mérkőzésekkel szórakoztatták a kilátogatókat. A meccsek sportszerű lebonyolításában segítségünkre voltak a Szent István SE ezüstérmes U17-es játékosai mint játékvezetők, valamint a torna végét lezáró gulyásleves és palacsinta elkészítésében ezen gyermekek szülei.

A díjak átadására felkértük az FTC egykori legendás csatárát, Szokolai Lászlót, aki örömmel adta át a serlegeket és különdíjakat az ifjú tehetségeknek.

Ezt követően a SZISE Focicsuka akcióra érkező adományokat adtuk át a tiszadobi gyerekeknek, amellyel segítséget nyújtunk ahhoz, hogy minden focizni vágyó gyermek lábára kerülhessen stoplis cipő, valamint legyen póló, mez, rövidnadrág a játékhoz.

Szeretném mindazok segítségét megköszönni, akik valamilyen formában részt vállaltak a torna lebonyolításában.

Jövőre mindenkit sok szeretettel várunk vissza!

U11-es korosztály:

I. 4Trainerz

II. Érdi VSE

III. Szent István SE

A legjobb játékos: Barabás Péter (Szent István SE)

A legjobb kapus: Dircsuk Ádám (4Trainerz)

A gólkirály: Gajda Máté (Érdi VSE)

U13-as korosztály:

I. Szent István SE

II. Lőrinci VSC

III. Tiszadob SE

A legjobb játékos: Korotki Mirella (Tiszadob SE)

A legjobb kapus: Hubicsák Péter György (Szent István SE)

A gólkirály: Bellák Bertold (Lőrinci VSC)

 

Hajrá, SZISE!

Fotók: Daru Andrea

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)