Vissza a lelátóra!

A múlt heti kedvező döntésnek köszönhetően, immár nézők előtt fogadhatjuk a Hajdúnánás SK csapatát. 

Kormányrendelet és az azt kiegészítő 202/2021 Kormányrendelet értelmében, kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja nézőként mérkőzéseinket. A koronavírus ellen védett személynek minősül, aki a koronavírus elleni védettséget igazoló hatósági igazolvánnyal (védettségi igazolvány) rendelkezik.

Kizárólag azon személyek vehetnek részt az egyes rendezvényeken, akik rendelkeznek a védettséget igazoló plasztikkártyával.

A belépéshez az belépőjegyen kívül védettségi igazolvány és személyazonosításra alkalmas /Személy igazolvány, Útlevél, Jogosítvány/ igazolvány szükséges. Aki ezzel nem rendelkezik, azt egyelőre nem tudjuk beengedni a létesítménybe.

A csarnok területén továbbra is kötelező a maszk viselése és a lelátó első sorát kérjük szabadon hagyni. A mérkőzés lefújását követően továbbra sincs arra lehetőség, hogy a játékosokkal bármilyen érintkezés történjen.  

Kérünk mindenkit, ezeket a szabályokat vegyék komolyan, mert nincs kiskapu, a különböző ellenőrző szervek súlyos büntetésekkel sújthatják klubunkat minden szabálytalanságot észlelve.

Kispest NKK – SZISE – Hajdúnánás SK
2021.05.09 vasárnap Soroksári Sportcsarnok 16:00
Jegyár: 1000 Ft, diák, nyugdíjas: 600 Ft.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)