A négyes döntő margójára

Pest megyei futsal7vége, U17-es csoport

Szombaton mindkét csapatunk bejutott a Pest megyei futsal7vége rendezvényének U17-es korosztályának négyes döntőjébe.
Emeli az esemény jelentőségét, hogy a 90%-ban Szent Istvános diákok alkotta csapataink mellett ellenfeleinknél is játszanak iskolánk tanulói. A Városgazda Szabó Bence Gergőt (nagypályán: Szent István SE), valamint Szabó Donát Lászlót (nagypályán: FTC) tudhatja a soraiban. Donát a csoportjában gólkirály lett, míg Bence ugyanott harmadik. A Dunakeszi futsal csapatából Kecskeméti Tibor is szeretett iskolánk tanulója, nagypályán ő a Ferencvárost erősíti, ahogy Szent Istvános diákként Kovács Patrik is, aki a futsal7végék sorozatában a Dunakeszi U15-ös csapatában vitézkedik, csoportjának gólkirálya lett, és abban a korosztályban esélyes a fináléra.
Joggal mondhatjuk tehát, hogy a Szent István Közgazdasági Szakgimnázium és Kollégium házi döntőt rendez Pest megyében. Az Igazgató úr, az Elnök, tanár és tanárnő is méltán lehet büszke tanítványaira, de az intézmény összes dolgozója, volt, jelenlegi és jövőbeli diákja is.

Gratulálunk a gyerekeknek, tanulóknak, sportembereknek, hogy részesei lehettünk ennek az élménynek, és köszönjük, hogy öregbítik iskolánk hírnevét! További sikereket kívánunk nekik mind a sportban, mind pedig az élet minden területén!

Mindenkit szeretettel várunk a Monoron 2020. február 16-án 14 órától megrendezésre kerülő U17-es döntőre! Hajrá, SZISE!

Fotók: Héray László Szabolcs

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)