Kevés SZISE játékos is sokat ér!

Családias hangulatban zajlott a Göd elleni Liga Kupa-mérkőzés csütörtök este a Monori Városi Sportcsarnokban, amelyen a SZISE végül is magabiztosan, végig vezetve nyerte meg a találkozót és ezzel eldőlt, hogy bejutott a legjobb nyolc közé a sorozatban. Összefoglaló, amelyben sok minden másról is szó lesz.

Liga Kupa, D-csoport, 3. forduló:

Szent István SE – Gödi SE 31-23 (14-12)

A SZISE gólszerzői: Aron Andrea 8. Horváth Gréta 5, Scheffer Zsanett 5, Stranigg Zsófi 4, Albert Helga 3, Pánczél Petra 2, Tobak Luca 2, Tieff Zsanett 2 gól.  

Sem a SZISE, sem pedig a Göd nem a megszokott kezdőcsapatával állt ki a mérkőzésre, a gödiek néhány meghatározó játékosukat pihentették a meccs elején, míg a mi oldalunkon a sérüléshullám alaposan megtizedelte a társaságot.

Az első félidőben azonban még ehhez mérten is visszafogottabb játékot nyújtottak a lányok. Vezetett a SZISE, de a lelkes gödiek többször is szorossá tették az állást egy-egy felzárkózással. A mi oldalunkon esetenként pontatlanul, a befejezéseknél határozatlanul játszottak a lányok, de szerencsére a második félidőre mindez megváltozott.

A szünet után összeállt a csapat játéka és a különbség ennek megfelelően egyre nőtt. Aron Andrea vezetésével volt türelme együttesünknek kivárni a megfelelő alkalmat a befejezésre és ez az eredményben is megmutatkozott.

Aron Andrea így értékelt az összecsapás után:

Igazi csapatmunka volt ez a győzelem! Mindenkit kiemelnék, aki a pályára lépett. Nagyon jó gyakorlás volt ez a mérkőzés számunkra. Igaz, kevesen vagyunk edzéseken, de így is megtaláljuk a módját a megfelelő felkészülésnek. A páros és hármas kapcsolatok javításán van most a hangsúly.
A meccsen a második félidőben tudtunk változtatni, jó volt látni a feljavuló kézilabdánkat és ezért is örülök ennek a sikernek. 

Mindenki kellett a sikerhez, mondja Aron Andrea!

Gratulálunk a SZISE-nek a továbbjutáshoz! Mint bizonyára sokan tudják, az egriek ellen az egymás elleni eredmény alapján már az utolsó két találkozó (Eszterházy – Göd) végeredményétől függetlenül csoportelsők vagyunk és várjuk a februári sorsolást a negyeddöntőben.

A lányok egyébként komoly edzésmunkát végeznek, ahogy Aron Andrea elmondta, készülnek az utolsó, december 29-i bajnoki mérkőzésre, amelyre Szekszárdon kerül majd sor. Addigra reméljük, teljes lesz a keret és lesz esélyünk egy jó és eredményes meccsel zárni ezt a szép 2019-es évet. A lányok egyébként december 23-án még. és 27-én már tréningeznek. Sőt, december 31-én is, mert január 2-án, ahogy ma eldőlt – Siófokon lépünk pályára Magyra-Kupa-találkozón

Nem a bejglievésről fognak szólni az ünnepek!

Hajrá SZISE!

Leave a Comment

(required)

(required)