Monoron játssza NB I-es meccseit a Szenti!

Amiről már lehetett hallani, immár hivatalos: a 2019/2020-as K&H női kézilabda Liga hazai mérkőzéseit a remek adottságokkal rendelkező Monor Városi Sportcsarnokban játssza majd a Szenti. Ma a monori „falunapon” fiatal rajongókat toboroztak a lányok, bemutatkozva a helyieknek.

Szivacskézilabdával és könnyed programmal ismerkedtek a Szent István kézilabdázói a monoriakkal. Több ilyen „akciót” tervezünk, mert hiszünk abban, hogy a Népliget után Monoron otthonra találunk és egyre több és több helyi sportszerető kilátogat majd a sportcsarnokba, ahova a Szenti elhozza a világ legjobb csapatait és játékosait.

Szeretnénk, ha népszerűek lennének a lányok Monoron!

Az 1000 fő befogadására alkalmas csarnokba NAGYON VÁRJUK eddigi szurkolóinkat, mert hálásak vagyunk Nektek az eddigi segítségért, de egyben célunk, hogy a Fradi, a Győr vagy a Siófok ellen megteljen új otthonunk. Szeretnénk bizonyítani Monornak, hogy méltóak vagyunk a befogadásra, akár a komolyabb támogatásra is.

Alakul az NB I-es csapat. Részletek hamarosan!

A döntésre értelemszerűen az NB I-es meccsek előírásai miatt volt szükség, amelynek sajnos eddigi, népligeti otthonunk nem felelt meg. Sokáig volt szó arról, hogy esetleg Soroksáron játszik majd a Szenti, de ahogy Bognár László szakosztályvezető kérdésünkre elmondta, a monori csarnok kiváló, modern létesítmény és a serdülő, az ifjúsági és felnőtt csapataink hármas meccseket játszhatnak majd, kedvező áron.

Az első lépések, egyelőre szivacslabda a kézben…

A mai szeszélyes időjárás egy kicsit visszafogta az érdeklődést a „Falunap” iránt, de így is akadtak gyerekek, felnőttek akiknek megmutathatták magukat a lányok. Az első lépést megtettük, de jövő héten megkezdődik a felkészülés, bemutatkoznak az új szerzemények, tehát ráfordulunk az első NB I-es szezonra. Immár egy kicsit monoriként, de a Szent István értékeit, tradícióját és szellemiségét tovább víve.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)