Mi is érettségizünk!

Hétfőn a magyar írásbelikkel megkezdődtek az érettségi vizsgák. Sokszor említettük, hogy a Szenti modellben mennyire fontos a tanulás és továbbtanulás. Igyekszünk olyan példát mutatni és olyan légkört teremteni a sportolóinknak, hogy a kézilabda mellett legyen lehetőségük tanulni és a jövőjükre gondolva hívatást választani.

Elsőként: Minden középiskolás diáknak sok sikert kívánunk az érettségi vizsgához!

De nekünk, itt a Szenti oldalán engedjék meg, hogy kiemeljük azt az iskolát, ami igazán közel áll a szívünkhöz. Sok sportolónk, kézilabdásunk jár, járt ide, a Szent István Közgazdasági Szakgimnázium és Kollégiumba. Az iskola jelenlegi végzős diákjai között van olyan, aki női kézilabda-csapatunkat is erősíti. Ő nem más, mint Mátéfi Dalma, a Szent István-OTP meghatározó kapusa. Neki külön is sok szerencsét kívánunk és reméljük, hogy a hétvégén már a sikeres írásbelik után mosolyogva védi az ellenfél kapunkra tartó lövéseit. Sok Sikert az írásbelikhez és jó tanulást kívánunk a szóbeli vizsgákig!

Dalma hat tantárgyból érettségizik. Az ötödik tantárgy, kötelező szaktantárgy. Nyelvi érettségit angolból, emelt szintű érettségit természetesen testnevelésből tesz. Ha minden sikerül, Dalma óvoda pedagógus szeretne lenni. Nagyon szurkolunk neki itt is! Hajrá Szenti! Hajrá Dalma!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)