Győztünk a Kispest NKK ellen

A női kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában az Szenti István-OTP szerda este hazai pályán magabiztosan győzte le a Kispest NKK gárdáját és bejutott a harmadik fordulóba.  

A mérkőzésen a kispestieknél inkább azok a játékosok kaptak most lehetőséget, akik eddig kevesebb időt játszottak. A Szent István-OTP csapata komolyan veszi a Magyar Kupában való szereplést, mert az MK-ban lehetősége van erős csapatok ellen küzdeni, amely segíti a fejlődést és a szakmai előrelépést.

Magabiztosan kezdte a mérkőzést a Szenti, hamar 6 gólos előnyt szereztek a lányok. A folytatásban ellenfelünk kicsit feljebb kúszott, 8-7 is volt az állás, de a vendég együttes lendülete rövid ideig tartott. Az első félidő végén, 21-12-es előnnyel fordultak a csapatok.

A második játékrészben végig vezettünk és végül 40-27-re nyert a Szent István-OTP a Kispest ellen. A csapatunk továbbjutott a harmadik fordulóba, de ebből a mérkőzésből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Talán azt igen, hogy a kapusteljesítmény megfelelő volt, a védekezésben és a támadásban egyaránt voltak biztató elemek, de a hétvégi Vasas elleni rangadóra még szükség van formajavulásra.

Kemény meccsek előtt állunk.

  •  Szent István-OTP – Kispest NKK 40 – 27  (21 – 12)
  • Építők Sportcsarnok

Gólszerzők: Scheffer Zsanett 7, Smid Eszter 6, Ujvári Dorottya 6, Pánczél Petra 5, Schneider Éva 5, Orbán Enikő 3, Zámori Dorina 3, Kuti Szandra 2, Aron Andrea 2, Puskás Lilla 1.

Leave a Comment

(required)

(required)