Fotózás az új idény kezdete előtt

Vannak olyan pillanatok, amelyek kisebb ünnepnek számítanak. Ilyen egy új szezon elején a csapatfotózás, főképp akkor, ha az eseményen kicsik és nagyok együtt szerepelhetnek. Ahogy történt mindez az iskolánk melletti a Patonyi-csarnokban csütörtök délután. 

Elég nagy volt a zsibaj, de a fontos pillanatokban szinte mindenki mosolygott, szinte…

A 2018-as fotózáson még a nap is ránk sütött! (Fotó: Vidor Gergely)

A fotózáson filmfelvétel is készült, de elsősorban sok jó kép, amelyeket az év folyamán majd megmutatunk egy beszámolóban, vagy interjúban. A filmek is jönnek hamarosan, de előbb következzék néhány kép. A klubvezetés elég sok csapatot megmozgatott, hiszen – ahogy látható fentebb – a fotózáson ott voltak labdarúgóink közül az U19-es „nagycsapat”, az U17-es és az U10-es együttes tagjai.

A Szent István-OTP 2018/2019-es NBI/B-s női kézilabda együttese (Fotó: Vidor Gergely)

És persze a kézis lányok! Kézilabdában az NBI/B keleti csoportjában 3. felnőtt csapatunk, az előző évadban szintén bronzérmes ifi-együttesünk és a serdülő 1-2 is részt vett a közös SZISE fotózáson, de készült persze sok jó kép is, külön-külön. Nem mindegyik közölhető, mert van egy két „elég laza” is, de azért szép apránként megosztunk majd egy-két kötetlenebbet is.

Szerző Regina, Scheffer Zsanett és Vajda Luca szelfi közben (Fotó: Vidor Gergely)

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)