Strandkézi Magyar Kupa: orosházi címvédés

Vonyarcvashegyen rendezték a hétvégén a strandkézilabda Magyar Kupát, a férfiak mezőnyében a címvédő Orosházi FKSE együttese, míg a nőknél a Multichem Szentendrei NKE hozta el a kupát.

Nyolc csapat küzdött a hétvégén a kupáért a férfiak mezőnyében, az Orosháza és a Beach Stars BHC veretlenül végzett a csoportja élén. Az elődöntőben a B-csoport második helyezettjével, a Vodka Juniors együttesével csaptak össze az orosháziak, akik sima győzelmet arattak a budakalászi alakulat ellen, míg a Beach Stars a Salgótarjáni Strandépítők legyőzésével jutott a vasárnapi döntőbe. A finálé izgalmas végjátékot hozott, az első játékrészt az Orosháza nyerte, de ellenfelének sikerült egyenlítenie a folytatásban, így a mindent eldöntő szétlövés következett, amelyet az Orosháza hibátlan teljesítménnyel nyert, így ők örülhettek a győzelemnek.

Két héttel az ebt-győzelem után, a Multichem Szentendrei NKE a Magyar Kupát is elhódította a női mezőnyben, Gróz János együttese hibátlan teljesítménnyel zárta a tornát, így a kupagyőzelemmel kvalifikáltak a bajnoki döntőre.

Nők
Eredmények

Végeredmény:

1. Multichem Szentendrei NKE
2. LadyBugs
3. Beach Girls
4. Venice Beach Girls
5. HL-Euroscale-KFSE
6. Magyar női kézilabda válogatott
7. Hévízi SK

Forrás:keziszovetseg.hu

A Szent István-OTP csapatának is van strandkézilabda csapata, így kiemelt figyelemmel követjük a hazai eseményeket. A  Magyar Kupán még nem indultak a lányok, de amatőr és egy egy országos versenyen már kipróbálják magukat.

Sok sikert kívánunk! Hajrá Szenti! Hajrá Lányok!

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)