MIELŐTT KIMEGYÜNK A FINEL4-RA, EZT ÉRDEMES ELOLVASNI!

A hétvégén kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában a Women’s EHF FINAL4-ra, amely telt házas esemény. Kérjük az eseményre érkező szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a FINAL4 során érvényes beléptetési szabályokat annak érdekében, hogy minden kézilabdabarát számára maradandó élmény legyen a rendezvény.

Felhívjuk a jegytulajdonosok figyelmét, hogy a CSM Bucuresti szurkolói számára a belépés az Ifjúság útja felől lehetséges, míg a Győri Audi ETO, a Rosztov-Don és a HC Vardar szurkolói, valamint a semleges szurkolók a főbejáraton, azaz a metróállomás felőli deck-en közelíthetik meg az Arénát a mellékelt térkép alapján. Kérünk mindenkit, hogy a minél gyorsabb és biztonságosabb bejutás érdekében időben érkezzen meg az eseményre és tartsa be a belépési szabályokat.

A belépőjegyek két napra érvényesek, napi egyszeri belépésre jogosítanak föl. A sportlétesítményből kilépni szándékozó nézők újbóli belépése kizárólag a szervezők által kiadott karszalag birtokában lehetséges.

A résztvevő csapatok szurkolói előzetes engedély nélkül behozhatják az országuk hivatalos zászlaját, az egyesületek zászlaját, illetve emblémáját. Más ország, egyesület zászlajának behozása nem engedélyezett. Minden egyéb transzparens, felirat csak a szervező előzetes hozzájárulásával hozható be a mérkőzésekre.

A Women’s EHF FINAL4 programja:

2018. május 12., szombat:
11:00 Junior FINAL4 bronzmérkőzés (jegy nélkül is megtekinthető, de a mérkőzés után kötelező elhagyni az Arénát)
13:30 kapunyitás
15:15 CSM Bucuresti (román)–Győri Audi ETO
18:00 Rosztov-Don (orosz)–HC Vardar (macedón)
20:30 Junior FINAL4 döntő (jegy nélkül is megtekinthető)
2018. május 13., vasárnap:
13:30 kapunyitás
15:15 bronzmérkőzés
18:00 döntő

Készpénzmentes aréna
Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportaréna parkolói és büféi 2018. január 1-je óta készpénzmentesek. A büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
Mastercard bankkártya kiváltására lehetőséget biztosít az Aréna!
Felhívjuk figyelmüket, hogy belépőjegyeiket és parkolójegyüket előre megvásárolhatják a BudapestAréna Mobilalkalmazáson (ArenApp, Budapestarena) keresztül! Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja az érkező vendégek számára, hogy lesz parkolóhelyük. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés; így látogatóink kényelmesebben tudják parkolóhelyüket elfoglalni.
Készpénzt kizárólag az Aréna ruhatáraiban fogadnak el.

Forrás:keziszovetseg.hu

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)